Over ons - Madeline de stoffenmadam
VERZENDING NAAR NEDERLAND EN BELGIË MET POST NL: € 6.5| Onze stoffen worden verkocht per 10 cm.

Over ons

Madeline, dat is Nancy Moerenhout en ook een stukje An Van Dessel. 

Madeline de stoffenmadam is mijn droom die in 2014 uitkwam. Jaren eerder maakte ik mijn eerste breiwerkje om daarna over te stappen op naailessen. Mooie stoffen werden een passie. Eén die ik graag met jullie wil delen. Via de winkel in Lier, de webshop of een gezellige workshop.
Spring je even binnen als je in de buurt bent? Ik wil je graag leren kennen.

Nancy x

Een stoffenwinkel op vijf minuten fietsen van mijn huis: een stille wens en een gevaar tegelijkertijd. Eerst was ik een enthousiaste klant, daarna gaf ik workshops en nu werk ik deeltijds in deze heerlijke winkel.
Als hoofdberoep ben ik juf, wat bij de workshops goed van pas komt. Toen mijn oudste zoon geboren werd, raakte ik verslingerd aan naaien en mooie stoffen. Dat ik van die hobby nu deels mijn beroep kan maken, is fantastisch. Kom jij ook eens kennis maken?

An x

Ik ben Shanna, de oudste dochter van Nancy. Werken in de stoffenwinkel van mijn mama, toegegeven… het was niet onmiddellijk de job van mijn dromen. Maar drie jaar geleden gaven we het een kans en dit bleek de beste beslissing ooit!

Ik ben verantwoordelijk voor de webshop, hoe mijn mama dat al die tijd combineerde met de winkel is mij een groot raadsel, want de webshop van Madeline de stoffenmadam, dat is meer dan een voltijdse job!

Dat ik iedere dag tussen madammen vertoef die een gezamelijke passie delen is toch wel heel apart. Ik zou niets anders meer willen,  dat maakt het hier nog plezanter én gezelliger werken.

Ondertussen volgde ik een cursus “naaien voor beginners”, en dat An zelfs iemand als mij kan leren naaien zegt veel over de fantastische lesgeefster dat zij is! Ik sta sinds enkele maanden ook zelf in de winkel. Wat geniet ik daarvan, van die babbels! En ik leer zoveel van jullie, onze klanten, het is iedere dag opnieuw genieten.

Shanna x

Ik ben Hilde, ondertussen 59 jaar jong en ik naai al zolang ik me kan herinneren. Toen ik eind 2016 de kans kreeg om bij Madeline aan de slag te gaan was ik door het dolle heen! Mijn droomjob, eindelijk!

Sindsdien vervoeg ik het “Team Madeline” en sta ik iedere dag vol overtuiging in de winkel om stofjes te knippen en klanten met raad en daad bij te staan. Ik ben retoucheuse, naaien is mijn passie. Klanten kunnen altijd bij mij te recht voor advies en een toffe babbel.

Hilde x

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »