Al onze stoffen worden verkocht per 10 cm.

Inspiratie nodig?

bedrukkingkleur

Inspiratie nodig?
block
block
Min: €0 Max: €5

Een summerproof Lux jurk

Shanna gebruikte hier een zalig patroon van Bel'Etoile: de lux jurk voor Dames. De viscose tricot is een zachte rekbare stof. Beschikbaar in twee kleuren.

De zachtste rufus broek

Joke maakte de zachtste Rufus broek ooit in onze linnen katoenmix double gauze. Lees meer over haar naai-avontuur op https://paspelpoezen.com/2019/04/02/over-de-allerzachtste-broek/?fbclid=IwAR1Itv5IbnZ0vyrVXPCRhGKv9hd4_C1aZ36Vz6GerHgDrEw_b2ChBdMn-lA

Billie & Cyriel

Een Billie t-shirt van Zonen 09 en een Cyriel short uit La Maison Victor mei-juni 2016. De Billie t-shirt werd gemaakt uit een warme gele sponsen stof. De Cyriel short werd gemaakt uit de populaire Ramie stof. 

Een schattige zomerromper

Een zomerromper die in allerlei stoffen kan gemaakt worden. Patroon: https://brindilletwig.com/collections/all/products/summer-romper-087 Wij gebruikten voor het eerste rompertje een gerecycleerde katoen met streepjes. Deze stof heeft een linnen touch.

superzacht gebreid ledikant deken

Wie er zot is van Koeka dekentjes, is ook zot van deze stof.  Deze gebreide wafelstof is volledig dezelfde stof als die van de beroemde Koeka Valencia ledikantdekentjes. De pomponnetjes kunnen gebruikt worden voor allerlei afwerkingen.

Kimono Cool by Eva Maria

Eva maakte de Kimono zonder patroon van Elle Apparel. Het patroon bestaat uit rechte stukken, handig toch?! Ze gebruikte hiervoor onze 'summer breeze scuba crêpe'.

Een zomerse Lux jurk

De Lux jurk voor dames van Bel 'etoile is echt een toppatroon. Je hebt verschillende uitvoeringen in één patroon. Lange of korte mouwen, lange versie of korte versie, V-hals of ronde hals, ... De gele zomerse frisse viscose is soepel en luchtig. 

Paul Smith Inspired Calvin trui

Deze Calvin trui uit de nieuwste editie van Fibre Mood is een must-have in je man zijn kleerkast! Nancy maakte deze in een gemêleerde french terry met bijpassende boordstof. In een workshop Punch Needle bij Superette Ninette, maakte ze deze zalige ice

Een klassieke Zaria jurk

Wij houden van klassieke, kwaliteitsvolle stoffen zoals deze luxe rekbare crêpe stof. Het patroontje komt uit La Maison Victor: De Zaria Jurk.

Making backpack love

Een originele rugzak, gemaakt in oilskin. Deze gewaxte oilskin heeft een leerachtige uitstraling. Kan jij dit op je eentje? Koop dat het patroon op onze website. Heb jij graag wat begeleiding nodig? Volg dan onze workshop en ga naar huis met een zalig ni

Pagina 2 van 2