Al onze stoffen worden verkocht per 10 cm.

De Replay collectie van See You at Six komt eraan!

De Replay collectie van See You at Six komt eraan!

Vrijdag 24 april om middernacht staat de Replay collectie van See You at Six online! Een selectie van stofjes waarvan jullie graag nog eens de mogelijkheid hebben om ze te bemachtigen. 
Er zijn ook 2 prints op een andere stofkwaliteit gedrukt.

SEE YOU AT SIX REPLAY COLLECTIE VANAF 24 APRIL MIDDERNACHT! 

Lieve klantjes, 

Het is een vreemde tijd, en we missen jullie zo ontzettend. We denken vaak aan jullie, we vragen ons af hoe het gaat. We missen de babbeltjes en de kopjes koffie...

Alles is anders, maar net als iedereen maken we hier het beste van een onwezenlijke situatie. Onze webshop draait gelukkig op volle toeren en daar zijn we jullie ontzettend dankbaar voor. 

Deze week is het See You at Six time, ook dat is anders dan anders. Het is een Replay collectie geworden, een selectie van stofjes waarvan jullie nog eens de mogelijkheid hebben om ze te bemachtigen. En 2 prints op een andere stofkwaliteit gedrukt, de mooie Tropic Flowers in een luchtige viscose en de Flower Garden in gabardine twill. Prachtig! 

Anders dan anders, omdat een lancering van een nieuwe See You at Six collectie hier altijd een feestje is met ons voltallige winkel- en workshopteam tijdens een nachtje knipplezier. Dat kan nu niet, dat is jammer, maar dat is ok. Want feestjes, of dat nu SYAS, een verjaardag of een BBQ feestje is, die komen later wel! 

Vrijdagochtend starten we wel heel vroeg met knippen, zodat al jullie bestellingen dezelfde dag nog de deur uit kunnen. Afhalen kan nog steeds in Lier, Duffel, Lint, Waarloos of Zwijndrecht. Maar liefst alleen maar als je daarvoor niet ettelijke kilometers moet omrijden. Want we willen je echt heel graag motiveren om in je kot te blijven.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de See You at Six stoffen die je opnieuw kan bemachtigen. Heb jij je lijstje al klaar en tel jij mee af naar 24 april middernacht? 

 

- Tropic Flowers viscose

- Tropic Flowers French terry, krijtblauw french terry, krijtblauw boordstof

 

- Maple See French terry, cederhout boordstof

- Cosy houseplants french terry, french terry mallard groen, boordstof mallard groen

- Flower field gabardine twill

- Flower field french terry, french terry nachtblauw, boordstof nachtblauw

- Flower garden french terry, french terry donkerste denneboom groen, boordstof donkerste denneboom groen

- Ginkgo french terry, french terry caramel café, boordstof caramel café

- Adventure french terry, french terry nachtblauw, boordstof nachtblauw

- Forest animals french terry, boordstof grijs aqua

 

 

Reacties

  1. Nicole Nicole

    Waar kan ik het patroon vinden van de jongens T-shirt en swaeter en het meisje kleed zonder mouwen?

  2. annie annie

    Hele mooie nieuwe stofjes van see you at six . Mag ik vragen welk patroon het is waar de jumpsuit van gemaakt is .Bij voorbaat dank .

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden