Al onze stoffen worden verkocht per 10 cm.

We sluiten vanaf 18/3 - de webshop blijft open!

Waarom nog 1 dag open?
Omdat we massaal veel vragen kregen naar stof om mondmaskers te naaien. We verwachten deze voormiddag nog een grote levering lint en elastiek, geschikt om maskers te maken.
Zodra die geleverd wordt bieden we pakketten aan met de juiste aanbevolen stof en touw of elastiek, voor het maken van mondmaskers. We laten die gaan aan kostprijs.

Lieve, lieve klantjes.

Met pijn in ons hart namen we een heel moeilijke beslissing. Vanaf morgen, 18/3, sluiten we de winkel. We zijn bang voor de gevolgen van deze beslissing, maar jullie gezondheid en de onze primeren om dit moment!
Hopelijk helpen we zo ook de gezondheidswerkers, de helden die we zo hard gaan nodig hebben de komende weken.
De webshop blijft open en wij werken hier keihard om jullie daar voort te helpen zoals in de winkel en om zoveel mogelijk stoffen en fournituren online te krijgen. Wij zullen ook nog steeds iedere dag in de winkel zijn, afhalen kan dus gewoon in de winkel, ’s avonds in Lier, Waarloos, Lint, Zwijndrecht en Duffel.
We blijven 10% korting geven op alle stoffen en we verzenden gratis vanaf 50 euro.
www.destoffenmadam.be

Waarom nog 1 dag open?
Omdat we gisteren massaal veel vragen kregen naar stof om mondmaskers te naaien. We verwachten deze voormiddag nog een grote levering lint en elastiek, geschikt om maskers te maken.
Zodra die geleverd wordt bieden we pakketten aan met de juiste aanbevolen stof en touw of elastiek, voor het maken van mondmaskers. We laten die gaan aan kostprijs. De juiste kostprijs voor deze pakketten communiceren we zodra we finale bevestiging krijgen van het FOD betreffende het patroon en de stof.
We houden jullie op de hoogte via social media en deze pagina https://www.destoffenmadam.be/nl/blogs/corona-maatregelen/

Lieve mensen, blijf naaien alsjeblieft. Blijf online bestellen, blijf de kleine zelfstandige steunen, wij stellen op onze beurt alles in het werk om jullie aan stof te blijven helpen.

Zorg goed voor mekaar.
Liefs, Team Madeline, x

Reacties

 1. Els De meulemeester Els De meulemeester

  Beste,
  Ik ben op zoek naar stof voor gordijnen in mijn klas.
  Ik vermoed 6 x 3,5 m.
  Mijn oog viel op deze stof: https://www.destoffenmadam.be/nl/adventure-canvas.html
  Maar daar hebt u te weinig van in voorraad. Kan je dit nog na bestellen. Indien je antwoord positief is, leg ik het voor aan mijn directie.
  Vriendelijke groeten,
  Els

 2. Carine Pijpers Carine Pijpers

  Bedankt voor de levering. Het is echt de stof die ik wou. Het zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik bij u bestel. Mvg Carine Pijpers

 3. Ria Bertels Ria Bertels

  ik wil graag materiaal voor mondmaskertjes bestellen, hoe werkt dat aub, ik vind het niet op de website..

  Vriendelijke droeten,
  Ria Bertels

 4. Liesbeth Liesbeth

  Ik volg voor de mondmaskers! Ik wacht nog even tot jullie de juiste stoffen kunnen doorgeven, dan kan ik aan de slag.

 5. Mortelmans ina Mortelmans ina

  Ik ben ook geïnteresseerd in een pakket. Kan dat afgehaald worden in Zwijndrecht ?

 6. Pascale Marien Pascale Marien

  ik ben zeer geïnteresseerd in zo een pakketje voor mondmaskers. Hou me zeker op de hoogte wanneer deze beschikbaar zijn !

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.