Al onze stoffen worden verkocht per 10 cm.
Corona maatregelen

We sluiten vanaf 18/3 - de webshop blijft open!

Waarom nog 1 dag open?
Omdat we massaal veel vragen kregen naar stof om mondmaskers te naaien. We verwachten deze voormiddag nog een grote levering lint en elastiek, geschikt om maskers te maken.
Zodra die geleverd wordt bieden we pakketten aan met de juiste aanbevolen stof en touw of elastiek, voor het maken van mondmaskers. We laten die gaan aan kostprijs.

Update Corona maatregelen

Lieve klantjes, 

Donderdagavond was ik erg bezorgd om wat de opgelegde maatregelen voor ons bedrijfje en de economie zouden betekenen. Vandaag maak ik me vooral zorgen om wat het Corona virus voor onze bevolking gaat betekenen. 

Onze winkel blijft voorlopig open tijdens de week, we nemen een aantal extra maatregelen uit voorzorg en we willen jullie aanmoedigen om online te bestellen. Ik weet dat je stofjes graag voelt, en dat kan voorlopig nog altijd. Je kan hier gewoon terecht, je kan nog steeds komen voelen. We verwachten echter dat ons land in volledige lockdown gaat, en eerlijk... dat zou de enige juiste beslissing zijn voor de volksgezondheid.

Corona virus - maatregelen

Lieve klantjes, 

Het nieuws sloeg hier gisteren toch in als een bom. Het werd een lange nacht met slechts een paar uurtjes slaap.

We namen onmiddellijk een aantal maatregelen, om ervoor te zorgen dat jullie niet zonder stofjes vallen en ook om ons bedrijf te redden.